Megfigyelés, követés kiváltása “házilag”

Ugye milyen gyakran eszünkbe jut az, hogy jó lenne tudni azt, hogy a kedvesünk most éppen tényleg ott van-e, ahol kellene lennie vagy esetleg a túlóra helyett munka után már a kolléganőjével dolgozik egy egészen más projekten?

Gyanús, hogy eltűnik a férje, sejti is, hogy nő van a dologban, de hülyének nézi és átlátszó hazugságokkal áll elő?

Kellemetlen, hogy a felesége tovább marad a munkahelyen, mióta jóképű új kollégája van?

Ilyen és hasonló esetek miatt nagyon gyakran fordulnak magánnyomozóhoz az emberek. Az első gondolat ilyenkor a követés, megfigyelés. Derítsék ki, hogy hova tűnik a feleségem, miután a gyerekeket óvodába viszi! – hangzik a megbízás, ám a kivitelezés sokszor nem egyszerű. Nagyobb távolságokra követés több járművet és még több emberi erőforrást igényel. Hosszú időtartamú megfigyelésnek pedig a lebukás veszélyén felül a kíváncsi szomszédok is buktatói lehetnek – főképp egy kis települése. Mindezek mellett a megfigyelésnek, követésnek bizony költsége van. Mivel nagy erőforrást igényel, ezért magas a költsége. Nem is csoda, hiszen közgazdaságból, vállalatirányításból tudhatjuk, hogy a legnagyobb költség a bérköltség.

Mi lehet akkor a megoldás? Korrekt magánnyomozó megbízáskor meghallgatja az ügyfél igényeit, feltárja céljait és annak megfelelően a legköltséghatékonyabb megoldást javasolja. Ugyanakkor, ha a legkedvezőbb megoldás is drágának bizonyul, akkor érdemes azon elgondolkozni, hogy milyen lehetősége van egy magánembernek, ha nem korlátlanok a pénzügyi eszközei vagy esetleg szívesen végezné a munkát maga.

Tanácsadás során állunk rendelkezésére, s elmondjuk Önnek azt, hogy mi a leggazdaságosabb és legegyszerűbb megoldás a problémájának a megoldására. Általában egy probléma megoldására több megoldást is tudunk javasolni, a professzionálistól a legegyszerűbb verzióig.

A tanácsadást elérhető áron végezzük, tapasztalt informatikus végzettségű magánnyomozótól kaphat tájékoztatást.

Ha magánnyomozóra van szüksége, itt érhet el bennünket:
Elérhetőség
Amennyiben szolgáltatásaink érdeklik, itt találhat információt róluk:
Szolgáltatásaink

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük